Om mig

Jag är född 1968 och bor i Ervalla, 2 mil norr om Örebro, tillsammans med min sambo Tommy och Katten Findus.  Jag tycker om att bada bubbelbad och åka till havet, gärna till Varberg och sitta på klipporna och läsa en god bok.

Jag har en gedigen utbildning som djurtolk / djurkommunikatör med över 20 års erfarenhet. Verksamheten är seriös och väl etablerad. När vi möts ger det oftast även dig som människa en personlig utveckling.

Sedan 2010 driver jag Christinas Gästgifveri på Ervalla Gård, där jag har Bed & Breakfast, catering och festarrangemang.

Samtidigt som jag arbetade hårt med annat, såg jag ett TV program med amerikanskan Samatha Khury där hon talade med djuren. Det var otroligt fascinerande! Då väcktes min nyfikenhet på detta med djurtolk. När Samantha Khury kom från USA till Sverige under 1998 så anmälde jag mig direkt till en grundkurs. Jag tog bilen och åkte nästan 60 mil upp till byn Hallen i Jämtland där jag deltog i en veckokurs. Det var deltagare från flera olika länder i Europa. Jag fastnade verkligen för detta med djurtolk och åkte även de följande två åren på fortsättningskurser då Samantha besökte Sverige. Under den här tiden bestämde jag mig för att det var det här jag ville arbeta med i framtiden.

Jag fortsatte min personliga utvecklingsresa till olika platser i Sveriges avlånga land. Jag har utbildat mig inom Reiki healing, tarotkortstolkning samt flera olika mediala kurser för bland annat Jill Petersson, Iris Hall och Terry Evans.

För att se övriga kurser och utbildningar som jag har gått, läs PDF >>

Sommaren 2016 reste jag till British Columbia i Canada på en Equinisity Retreat. Vi var 9 st. deltagare från olika delar i världen. Kursen handlade om healing och meditation med hästarna, där hästarna och de övriga djuren healade oss människor. Alla gjorde vi en personlig resa och en inre utveckling.

För mer information om Eqiunisity Retreat: www.lizmittenryan.com

Se bildspel från Canada sommaren 2016