Om mig

Jag bor i Ervalla som ligger ca 2 mil norr om Örebro tillsammans med min sambo Tommy och Katten Findus som är en ung och mycket pigg katt. På fritiden tycker jag om att bada bubbelbad och åka till havet, gärna till Varberg och sitta på klipporna och läsa en god bok.

Min yrkesbakgrund består till största del av arbetet som föreståndare och restaurangchef hos Partena Cater och personalrestaurangen Emhart Sweden i Örebro, där jag arbetade under åren 1987 till 1998. Jag är även Tupperwarekonsulent sedan 1999 och säljer bra och välkända Tupperwareprodukter på Home-parties. För att förgylla tillvaron ytterligare så serverar jag på Nobelfesten i Stockholm den 10 december varje år, vilket jag har gjort nu under 12 års tid.

Samtidigt som jag arbetade hårt med annat, såg jag ett TV program med amerikanskan Samatha Khury där hon talade med djuren. Det var otroligt fascinerande! Då väcktes min nyfikenhet på detta med djurtolk. När Samantha Khury kom från USA till Sverige under 1998 så anmälde jag mig direkt till en grundkurs. Jag tog bilen och åkte nästan 60 mil upp till byn Hallen i Jämtland där jag deltog i en veckokurs. Det var deltagare från flera olika länder i Europa. Jag fastnade verkligen för detta med djurtolk och åkte även de följande två åren på fortsättningskurser då Samantha besökte Sverige. Under den här tiden bestämde jag mig för att det var det här jag ville arbeta med i framtiden.

Jag fortsatte min personliga utvecklingsresa till olika platser i Sveriges avlånga land. Jag har utbildat mig inom Reiki healing, tarotkortstolkning samt flera olika mediala kurser för bland annat Jill Petersson, Iris Hall och Terry Evans.
För att se övriga kurser och utbildningar som jag har gått, läs PDF >>

Sommaren 2016 reste jag till British Columbia i Canada på en Equinisity Retreat. Vi var 9 st. deltagare från olika delar i världen. Kursen handlade om healing och meditation med hästarna, där hästarna och de övriga djuren healade oss människor. Alla gjorde vi en personlig resa och en inre utveckling.

Vi träffade hästar, hundar, katter och tjuren Tesoro. Min speciella vän blev hunden Isis. Det var även ett fantastiskt landskap som vi gick dagliga promenader i…

För mer information om Eqiunisity Retreat: www.lizmittenryan.com

Equinisity Retreats are transformational journeys hosted by Liz Mitten Ryan, Author, Artist and Animal Communicator and her herd of equine higher beings. These spiritual, healing and personal growth with horses and nature retreats offer re-connection, re-vitalisation and healing, dispelling illusion, shifting consciousness and tuning and raising personal and universal vibration.

We offer life changing, healing inspirational, spiritual and personal development retreats including a unique model of Horse Therapy offered by the Herd at liberty and certification in Equinistic Healing. The retreats are individually tailored to each participant depending on your interests in fusion and alignment with the consciousness and spirit of Equinisity.

Se bildspel från Canada sommaren 2016