Kurs i Healing och meditation med hästarna

Jag inspireras av starka kvinnor, inte bara historiska sådana härifrån Ervalla Gård. När jag sommaren 2016 reste till British Columbia i Canada mötte jag en högst levande stark kvinna: Liz Mitten Ryan. På hennes Equinisity Retreat lärde jag mig att även djuren och naturen kan hjälpa mig.

På min kurs i Healing och meditation är det just detta som jag lär ut, att hästar kan ge oss människor tips, råd och insikter om vi är öppna och mottagliga för att lyssna. Med andra ord: här är det hästarna som healar oss! Med lärdomar, upplevelser och insikter som jag fick i Canada 2016, håller jag en spännande 1-dagarskurs. För mig handlar det i grunden om att få ett jordnära förhållningssätt till det mediala i våra liv.

Kursen innehåller bland annat:

  • Christinas berättelse om upplevelserna, lärdomarna och insikterna från resan till British Columbia.
  • Filmvisning från Equinisity Retreat.
  • Guidad meditation, cd-skiva av Liz Mitten Ryan.
  • Healing och meditation med hästar.
  • Hjärtebön – din hjälp till att ta kontakt med hästarna.
  • Avslappningsövning med musik från Kia Ra As Tara, Dance of the Eternity album.
  • Olika övningar: T.ex. cirkeln-livet, livspussel samt 7 positiva affirmationer.

Kursen är full av information och nya intryck, så vi fyller på med energi i form av en god och väl tilltagen hemlagad lunch här på Christinas Gästgifveri.

Vi använder oss även av en Talking stick från ett vindpinat träd på Gateway 2 Ranch, Kamloops, British Columbia, Canada.

Läs vad tidigare deltagare tycker under Referenser

Grundkurs i Healing och meditation med hästarna 21 april 2024
Grundkurs i Healing och meditation med hästarna 22 sept 2024

Efter anmälan kommer information och en bokningsbekräftelse. Sedan kommer en faktura att sändas ut med posten, där ni betalar in på bankgiro.

Se dokumentärfilmen ” herd ” av Stefan Morel och med Liz Mitten Ryan http://www.herdfilm.com/

Citat från kunder:

”Christina är en härlig varm människa som med sitt öppna hjärta ledde och gjorde att vi vågade ta tag och lita på våra känslor, tankar och funderingar.”

”Blev inspirerad till tusen! Tusen tack!”

Boka här