Kurs i Healing och meditation med hästarna

Inga förkunskaper krävs

I denna kurs är det djuren som hjälper oss. Djuren ger människan tips, råd och insikter om vi är öppna och mottagliga för att lyssna. Med andra ord, här är det hästarna som healar oss !

Sommaren 2016 reste jag till British Columbia i Kanada på en Equinisity Retreat, med lärdomar, upplevelser och insikter som jag kommer att delge er under den spännande 1-dagarskursen.

Kursen innehåller bland annat:

  • Christinas berättelse om upplevelserna, lärdomarna och insikterna från resan till British Columbia
  • Filmvisning från Equinisity Retreat.
  • Guidad meditation, cd-skiva av Liz Mitten Ryan.
  • Healing och meditation med hästar.
  • Hjärtebön – din hjälp till att ta kontakt med hästarna.
  • Avslappningsövning med musik från Kia Ra As Tara, Dance of the Eternity album.
  • Olika övningar: T.ex. cirkeln-livet, livspussel samt 7 positiva affirmationer

1-dagskursen är full av information och nya intryck, så vi fyller på med energi i form av en god och väl tilltagen hemlagad lunch.
Vi använder oss även av en Talking stick från ett vindpinat träd på Gateway 2 Ranch, Kamloops, British Columbia, Canada.

Läs vad tidigare deltagare tycker under Referenser

Pris: Grundkurs 1360 kr per person inkl. hemlagad lunch.

Efter anmälan kommer information och en bokningsbekräftelse. Sedan kommer en faktura att sändas ut med posten, där ni betalar in på bankgiro.

Prislista Djurtolk

Se dokumentärfilmen ” herd ” av Stefan Morel och med Liz Mitten Ryan http://www.herdfilm.com/

Upptäcker nya förmågor hos mig själv. Utvecklas i kontakten med djur, att känna in. Alla har ett öppet sinne och delar med sig till andra / Ann

Tack för en härlig kursdag ! Jättespännande att höra om Canada resan och kul att prova detta på djuren ! Bra att öva på varandras djur också / Kram Helen

Spännande att vända på frågan. Vad kan djuret gör för mig ? Lagom stor grupp. Det hände något hela tiden / drog inte ut så på varje ”moment”. Tack för att du finns och delar med dig av dig själv och dina erfarenheter / Kram Jennie