Föreläsning i Djurtolk

Är du nyfiken och intresserad på att veta mer om djurtolk
Önskar du mer information om hur det faktiskt kan gå till?
Vill du helt enkelt lära dig mera om hur djuren tänker?

Boka in mig som föreläsare
Sveriges mest uttrycksfulla djurtolk, Christina Jarl.

På föreläsningen kommer ni få veta mer om:

  • Hur jag lärde mig tala med djuren och bakgrunden till detta.
  • Erfarenheter från några av de djur som jag har kommunicerat med genom årens lopp.
  • Hur det går till rent praktiskt.
  • Vikten av att finna lugnet och hitta sig själv.
  • Tanken på ordet ”inte”.
  • Att skriva ner alla tankar, bilder och känslor som djuret förmedlar är viktigt …

Föreläsningen pågår i 2 x 45 minuter plus en halvtimmes fikapaus, med en öppen frågestund i den andra delen.

Jag utlovar en trivsam sammankomst med fascinerande djurhistorier och lite nya insikter som ni kan ta med er hem till era egna djur.

Tillhör du kanske någon förening? Boka gärna in mig som en del i ert dagsprogram t.ex. Hundens Dag, Kattutställning, avelsföreningens årsmöte mm där jag kan komma och föreläsa som en del i ert programutbud.

Har du vänner som även de är intresserade av djur? Vill de liksom du veta mer om att kommunicera med djuren och ni får en gemensam stund tillsammans i lugn och trygg miljö.

En föreläsning kan gärna kombineras med ett Hembesök innan föreläsningen. Om ni t.ex. önskar att jag pratar med ”hästen Klasse” i stallet så kan jag sedan förmedla till er under föreläsningen om vad han tycker, tänker och känner mm. Det kanske är extra intressant för er att höra om ett djur som många av er känner…

Föreläsningar kan äga rum i små och stora lokaler, till exempel hemmet, föreningslokalen eller ert ridhus med läktare. Jag har själv en bra lokal för upp till 40 personer på Christinas Gästgifveri, Ervalla Gård, ett par mil norr om Örebro.

Pris: 2×45 min: 2495: – inkl. moms. Ev. resekostnad tillkommer.

Önskar ni en kortare föreläsning om ert program är fullspäckat, erbjuder jag även en föreläsning på 1x 45 minuter. Pris: 1×45 min: 1495: – inkl. moms. Ev. resekostnad tillkommer.

Välkommen att kontakta mig för mer information eller boka er egen föreläsning

 Prislista Djurtolk

Jag hade med ett kort på min häst & var från början negativ. Hur kan man prata med djuret genom att bara titta på en bild? Men det var över min förväntan och det fanns saker som hon sa som verkligen stämde. Jag tror att jag tror på det & kommer säkert vara med igen för att få en uppfattning till.  Helena

Helt klart värt att prova på, jättekul och intressant. Kände igen allt som hon sa och det var helt otroligt. Det kommer hjälpa mig och min häst mycket i framtiden. / Jessica Bergvall

Det var intressant, konstigt på ett bra sätt och fascinerande. / Malin

Boka föreläsning