Hembesök

Har du problem med ditt djur?
Eller vill du bara veta vad ditt djur tänker?
Har du funderat på vad han/hon vill säga till dig?

Så här fungerar hembesöken:
Du presenterar ditt djur för mig. Jag skriver ner namn, ålder, hur länge du har haft djuret och det du vill framföra eller fråga. Sedan sätter jag mig ensam med djuret som överför tankar, bilder och känslor till mig. Jag nedtecknar dessa utan att vare sig lägga till eller dra ifrån en endaste liten detalj. Sedan presenterar jag allt som djuret förmedlat för dig, via anteckningarna och mitt uttrycksfulla kroppsspråk. Naturligtvis överlämnar jag sedan samtliga anteckningar till dig, som en påminnelse av min genomgång. Ett hembesök tar totalt 2-2,5 timme.

Pris 1 250 kr inkl. moms per djur
(2 djur, 1 ägare ger 100:- rabatt/djur)
Ev. resekostnad tillkommer. Betalning via Swish eller kontant.

Prislista Djurtolk

 

Jag har haft många sjuka hästar och för att få lite svar på vad man kan göra och vart de har ont osv. så har jag provat många ”djurpratare” genom åren. Råden man har fått har varierat väldigt, då jag blivit skeptisk. Gick på en föreläsning m. Christina och kände på en gång vilken UNDERBAR människa!!!!  Jag beslutade att ”ta hem” henne till min häst, sagt och gjort… Jag lämnade mina frågor och hon begav sig ut till stallet, in kommer hon med ”många” papper. Med stor inlevelse berättade hon om bra och dåliga saker, och ALLT stämde. Christina har sedan varit ute flera ggr och allt har stämt i minsta detalj!! Christina ger verkligen allt för att förmedla och hjälpa alla djur och ägare, och i mina ögon så LYCKAS hon!! / Go Christina/ Laila ”liten” Blomqvist, Hallsberg

”Jag har en kompis som skulle anlita Christina till sin häst. Jag tänkte det kunde vara en kul grej så jag hakade på!
Hade väl egentligen ingen aning om vad jag skulle få vara med om. Först var vi hos kompisen och Christina pratade med två hästar i det stallet. När hon kom in till oss i köket och berättade vad hon fått fram blev jag helt paff! ALLT STÄMDE!
Sättet som Christina berättade allt på var underbart. Hon använde verkligen hela kroppen!
Det var en så häftig känsla så jag var laddad till tusen när vi gick hem till mig. Christinas möte med min häst förändrade bokstavligen mitt liv. Hon fick även fram saker om mig och det behövde jag nog!
Jag ändrade på mycket i mitt och mina hästars tillvaro. Allt till det bättre! Det har blivit många härliga återbesök sen dess! Alla hästarna, marsvinet och katten har fått träffa Christina flera gånger.
Man blir helt enkelt beroende av denna underbara kvinna!”

Kram kram min vän! Glöm inte bort att komma ihåg att du är bäst!!!!!!! / Cajsa

Boka hembesök