Referenser Djurtolkskurs

”En fantastiskt lärorik och rolig kurs som öppnar spännande dörrar!”
Helen A, Fellingsbro

”Christina öppnade dörren till kommunikationens värld på ett lugnt, lättarbetat och förståeligt sätt.”
Lisa B, Laxå

”Gav mig ett lugn jag inte känt på väldigt länge. Våga lite på din egen känsla! Christina är en härlig ledare som både förmedlar kunskap, trygghet och glädje.”
Petra

”En mycket trevlig och intressant helg. Har lärt mig mycket nytt, som jag inte har tänkt på tidigare.”
Helen T, Fellingsbro

”En upplevelse som lever kvar i mitt hjärta.”
Marie H, Örebro

”En fantastisk helg med nya insikter om djuren och deras värld, att de också är unika individer som vill ha förståelse för sin situation, att bli lyssnade på. Detta har Christina lärt ut på ett enastående sätt. Hon har gett mig en tillgång till en ny värld.”
Anne P, Sandared

”Trodde inte det var möjligt men nu har jag fått verktygen av Christina att lära mig förstå djuren och tolka deras tankar så att djuren och människorna kanske bättre kan förstå varandra.”
Carina Carlsson, Kolbäck

”Mitt syfte med kursen var att kunna kommunicera med min katt för hemmabruk. Det jag fick mer, var att jag genomgick en personlig utveckling med många ahaupplevelser. Inte bara att förstå djuren utan också mig själv och andra människor.”
Juliana Fundelius, Kolsva

”Tack för en spännande helg nu vill vi veta mer vad djuren vill förmedla.”
Christina Samuelsson, Vintrosa

”Det har varit en mycket givande helg, det är svårt att inte smittas av Christinas positivitet och livsglädje. Jag personligen har utvecklats och vågar lita mer på vad jag känner och ’ser’. Tack för en rolig och givande helg hos er.”
Sandra Samuelsson, Vretstorp

”Jag har deltagit 2 gånger i Christinas dagskurs och är så nöjd så nu har jag bokat in mej i en 3:e kurs i mars. Lär mej mer och mer om hur djur tänker och framför allt så lär jag mej så mycket om mej själv. Litar mer och mer på känslorna som jag har och hur jag tolkar dom, vilket inte alltid är så lätt men med Christinas vägledning har jag kommit långt! Har ett mycket bättre förhållande till mina katter i dag nu när jag förstår dom! Men behöver fortfarande ha vägledning. Har den stora lyckan att inte bo så långt bort från det vackra Ervalla! Ser fram emot den kommande kursen.”
Anja Nordstrand

”Djurtolks kurs! En stark upplevelse med känslor som väcks inom oss. Då man upptäcker att man faktiskt kan få uppleva sådant man tror att man ej kan få uppleva. Att man börjar tro på sig själv!”
Fem nyfikna kvinnor

”En mycket givande och intressant kurs. Praktiska övningar blandade med information vägledning och råd. Många känslor som kom fram, många fina stunder med prat och skratt och god mat. En kurs som jag kommer att bära med mej i hjärtat. Den kommer att vara till stor hjälp för ett bättre och närmare liv tillsammans med våran katt Pojken. En suverän kurs och kan varmt rekommendera denna kurs till alla som är intresserade av att lära sej hur man tolkar sina djur! Tusen Tack och massor med Kramar från mig”
Anja Nordstrand

”Hemma igen efter ett UNDERBART och givande besök hos Christina Jarl, djurtolk! Det gav mej så enormt mycket. Blev väldigt tagen av besöket. Mycket att fundera över nu. Så himla GLAD över att vi, Pojken och jag, träffade så rätt! Tusen TACK igen Christina!”
Anja Nordstrand

”Hej kära vän och tack för en överraskande men underbar helg hos dig. Maten och servicen var mycket bra och boendet var absolut trevlig med en fin säng. Helgkursen i Djurprat är en stor upplevelse och jag kan rekommendera den alla som skulle vilja fördjupa sig i kontakten med djur. Till sist tack för den fina CD-skivan. Varmt hälsningar och en stor kram.”
Johanna

”Jag lärde mig mycket under de olika intressanta övningarna gällde både hästar, hundar och katten Pricken. Jag tyckte mycket om ditt sätt att lära.”
Johanna Emming

”Tack för en överraskande men underbar helg hos dig på ditt Gästgivferi. Jag tror jag talar för alla deltagare när jag säger att vi är grymt tacksamma att ha fått verktyg till att tolka djurens själar. Hälsa mamma och pappa för god mat.”
Lisa

”När Christina har kurser skapas magi, ett frö börjar spira inom varje deltagare.”
Marie

”En bra dag med påfyllning för hela mig. Uppföljning av tidigare djurtolkskurs hos Christina. Känner mig upprymd och glad, god mat, trevligt (bra) bemötande. Känner mig välkommen hos Christina .”
Solveig

”Spännande kursdag med många nya infallsvinklar på tankens kraft. Christina lär ut på ett väldigt uttrycksfullt sätt. Hon har rätt i att alla kan lära om jag kan.”
Magnus

”Väldigt inspirerande djurtolkskurs. Bra blandning på information. Jag har både lärt mig och fått mycket verktyg och blivit ompysslad. En underbar dag. Tack för jag fick möjligheten och komma.”
Karin P

”Fantastiskt, lärorikt, bra guidning. Målande och inspirerande sätt att förmedla.”

”Lärorik dag med mycket känslor och tankar. Aha upplevelser att ta med sig.”

”Fullspäckat program med mycket bra övningar som gav mig mycket. Jättetrevliga människor – god mat. Tack Christina!”
Gabriele

”En givande kursdag som gett mig större tilltro, bekräftelse att förmågan att kommunicera med djuren finns inom mig. Med träning hoppas jag kunna vara till nytta för både djuren och deras ägare. Tack för en fin kursdag!”
Tina

”Älskar Christinas energi/passion för detta! Det smittar av sig! Hennes glädje och intresse sprider sig och lämnar ingen oberörd. Längtar efter att lära mig mera. Superfint ordnat allt. Är jättenöjd med denna dag.”
Malin

”Idag har jag lärt mig mer än, på en vecka hos ett känt TV medium. Har fått flera bra redskap att använda. Vad som är sant och falskt.”
Yvonne

”Många bra tips på hur jag kan utveckla mig själv i mitt bemötande av djur.”

”Bra att du tar upp olika vägar att gå, att vi är alla olika. Du har verkligen gett oss alla, en möjlighet att hitta våra verktyg. Så nu ska jag fylla min verktygslåda. Tack snälla för du vill dela med dig.”
Nina

”Riktigt spännande och lärorikt. Trodde inte att jag kunde kommunicera med djur men efter den här dagen har jag insett att det går. Ser fram emot en fortsättning.”

”Tack för en mycket omtumlande, intressant och spännande dag! Visste väl att det skulle handla en hel del om en själv. För mig handlar det mycket om tillit till mig! Tillit till djuren har jag ju redan. Tack igen! Fantastiskt.”

”Det har varit spännande, kul med övningarna. Trevligt att träffa andra kursdeltagare. Bra lärare, kan undervisa. Mycket mysigt ställe, Börd Gård. God mat. Gärna en fortsättning.”
Stephanie

”En dag som började som ett blankt papper men ändå inte. Hade inga direkta förväntningar på kursen mer på mig själv. Dagen har givit mer än jag trodde och har givit mig verktyg för att kunna fortsätta öva. Fint ställe och jättegod mat. Tack för en fin dag.”
Lotta

”En rolig och givande kurs där alla fick chansen att utvecklas efter egen förmåga, i en jättetrevlig miljö.”
Emma Gehrman

”Fin dag, mycket inspirerande, i en underbar miljö med en underbar Christina.  Har fått AHA-upplevelser och lärt mig att inte krångla till det. Lita på det som kommer till mig. Kalasdag ’Go’ mat & ’Goa’ människor. Tusen tack.”
Eva

”Vill tacka Christina för en mycket trevlig och givande dag. Många bra redskap att arbeta med. En kursdag alt kurshelg som jag verkligen rekommenderar. Tack Christina och även din mor för den goda maten. Ser fram mot nästa träff i november 2015.”
Birgitta Karlberg

”En inspirerande dag. En dag som gav oss verktyg att arbeta vidare att kunna tala med djur. Christina är en inspirationskälla som lärde oss att lita på och tro på oss själva. Dessutom fick vi en jättegod lunch. TACK!”
Ann-Christine

”Mycket intressant och lärorik dag! Fick bra redskap för att påbörja min resa som djurtolk och att kommunicera med djuren. Ser fram emot del 2, så jag får lära mig mer. Tack för en trevlig dag med god mat och ett trevligt gäng!”
Prema

”Dagen har inneburit mycket jobb med att koppla bort tankar och att våga lite på de intryck man får. Efter en del frustration så lossnade det till slut. Hel nöjd med att gått kursen! En bra dag, god mat och gott fika, kort sagt!”
Pelle

”En mycket trevlig dag där vi fick utveckla våra kunskaper med att tala med djur. Att få nya redskap att använda i vår kommande roll som djurtolk är alltid lika intressant. Och Christina är en sann inspirationskälla som vet hur man får en kursdag att gå fort, tack!”

”Tack för en härlig kursdag! Som vanligt jättetrevligt att få komma på kurs hos dig och spännande att få öva på fler djur! Bra genomgångar och övningar, god mat också! Kommer gärna på steg 3 så småningom, gärna med lite healingsövningar också.”
Helen

”Bra och lärorik dag. Fick redskap att bygga vidare med och våga lite på de intryck och information jag får till mig när jag kommunicerar med djur. Mycket trevlig dag.”
Prema

”Har idag fått flera övningar som underlättar kommunikationen med djur och människor. Det har inte känts lika spännande som steg 1 men ändå har hjärnan fått jobba. Dagens övningar har gjort det lättare att våga lita på det man får till sig. Summering: EN MYCKET BRA KURS!”
Pelle

”Det har varit en trevlig och givande dag på många olika plan. Jag känner att jag har fått flera tips och råd för att kunna fortsätta att utvecklas och det har varit flera praktiska övningar som varit mycket givande. Christina är en väldigt naturlig och lyhörd kursledare som ser alla deltagare.”
Emma

”En mycket givande dag ! Man blir så ivrig och vill bara mer! Tiden har gått så fort! Jag fick några härliga aha-upplevelser. Tack så mycket!”
Ewa Gradin van der Voet

”En lärorik dag med mycket information. Bra upplägg med teoretiska och praktiska övningar. Har ett en bra grund för mer träning på hemmaplan.”
Fredrik

”Det har varit intressant och trevligt. Jag har lärt mig mycket. Jag kommer gärna tillbaka och går nästa steg.” 

”En fantastiskt inspirerande dag. Jag har fått några ”verktyg” i min låda som kan jag öva mig på. Tack för ditt engagemang och positivitet. Det gör att vi vågar. Nu är det bara att öva och öva.”

”Trevlig dag, jag har inte kommit dit jag vill, beror på mig själv, kan bara bli bättre.”

”En mycket givande dag, trodde inte att jag skulle känna det jag kände.”
Annette Oldenburg

”Mycket intressant dag. Med olika övningar och efterföljande genomgång som gett bra redskap till fortsatt träning. Mycket välplanerad dag med fint sällskap och god mat!”

”Dagen har varit intressant och givande och vi har lärt mycket. Christina har varit en bra lärare och hennes mat var god.”
”En helt underbar lärare. Med ett genomtänkt och framtaget kursprogram som passar deltagarna. Kan varmt rekommendera er att anmäla er till Christinas kurser.”
Birgitta Karlberg

”Helt fantastisk dag med lärorika övningar, fina djur, god mat, trevliga kursdeltagare och en proffsig lärare som också bjuder så sig själv och får gruppen att ha roligt och må bra.”
Marie H

”I steg 2 kände jag mig mer mogen att lära mig kommunicera, jag kände att man måste vara riktigt motiverad och det var jag tillsammans med Christina och alla andra kursdeltagare. Christina är tydlig och lär ut så man blir så inspirerad att vilja lära sig mer. Kan verkligen rekommendera att gå på Christinas djurtolkskurs.”
AC

”En supertrevlig dag som gett näring åt själen. Kärlek, utveckling, god mat och omtanke. Tack så mycket och på återseende!”
Emma Gehrman

”Ännu en härlig dag hos Christina med vänner, kul att prova på healing. Vill lära mig mer om det!”
Helen Andersson

”Utbildande kurser ger alltid något. Hur många gånger man än har hört det som sägs. Denna dag har varit lika givande som det var sist jag var med. Trevligt att få prova på fysiska saker och inte bara sitta still och kolla och lyssna.”
Julia Sjöberg

”Lärorikt – spännande – upplevelse, något jag tar med mig och jobbar vidare med i mitt liv.”
Anna-Lena

”Dagen har gått alltför fort! Bra med repetition. För stor grupp, tar för lång tid när alla ska berätta men en väldigt trevlig och givande dag! Tack för allt!”
Jennie

”Tredje kursen jag gått med Christina nu och det känns som att saker och ting känns lättare och lättare. Känner mig säkrare på de intryck jag får till mig för varje gång. Även om vissa moment av kursdagen föll bort pga tidsbrist så känner jag att jag fått ut mycket av dagen. God mat.”
Pelle

”En mycket givande kurs. Fått öva med olika sorters djur, fått verktyg och tron på sig själv, ”att jag kan”. Tror på det jag får till mig. Mycket bra kurs!”
Stephanie P

”Tiden gick alldeles för fort. Intressant dag, fått många nya verktyg. Nosat på healing som verkar spännande.”
Kerstin

”Mycket intressant och inspirerande dag. Med en bra lärare som är duktig att lära ut och besvara frågetecken också med mycket god mat. Trevligt!”
Emma Eriksson

”En insikt att jag kunde, trots att jag tvivlat. En positivt lärande dag, men mycket god mat under lättare former.”

”Det har varit en bra dag, vi har fått lite verktyg att jobba med, vilket känns bra.” 

”Har varit en fin dag. Mycket inspirerande, nu längtar man hem och vill prova. Trevliga kursdeltagare, gott kaffe, lunch mm. Tack för en fin dag!”
Agneta

”Tycker det varit en givande och lärorik dag med trevliga vänner och intressanta djurtolkningar.” 

”Tack Christina för en helt underbar dag. Många nya idéer att ta till sig för mitt fortsätta arbete med kommunikation med djuren. Bekantskap med nya trevliga vänner, ser fram mot nästa träff.”
Birgitta Karlberg

”Tack för en underbar dag.”
Malin

”Tack för en fantastisk dag.”

”Tack för en givande dag med påfyllning och energi inför kontakt och prat med djur.”
Ann och Helen

”Man känner sig alltid varmt välkommen. God mat och en fantastisk lärare som kan på ett lättfattligt och roligt sätt beskriva djurens värld.”
Marie

”Tack för en underbar dag fylld med kärlek och trevligheter.”
Veronica

”Stort tack och kram.”
Anna-Lena

”Tack för en härlig dag.”
Irene

”Jag fick verktyg i hur det fungerar och att det fungerar, som jag kan arbeta vidare med. Spännande och intressant att få en första byggsten på detta område.”

”Intressant, men behöver mycket mera träning. Har tagit ett litet steg mot att lita på mina intryck och känslor,  behöver träna på att slappna av.”

”Helt suverän dag. Svårt men samtidigt roligt och enkelt, bara man vågar tro på sig själv. Du är väldigt inspirerande!”
Ewa

”Det har varit en superkul dag som gick alldeles för fort. Det känns som jag har fått ytterligare ett verktyg i min verktygslåda. Känns fantastiskt roligt och spännande. Nu gäller det bara att fortsätta träna och våra tro på sig själv.”
Pia

”Intressant, lärorikt, kul övningar, onödigt att rita.”

”Fullt ös, inga dö-punkter, intressant, bra att få bekräftelse, respekt för djuren, positiv anda, bra grupp, samma mål och inställning hos alla.”
Raija

”Mycket lärorikt, förvånande att man faktiskt kunde något själv. Nyttigt att behöva tänka på jobbiga saker och få lära sig lite mer om sig själv. Behöva öppna upp sig. Kul!”
Jenny

”Bra dag att jobba både med sig själv och djuren. Förvånansvärt att man kan kommunicera och känna in andra individer. Mycket lärorik kurs!”
Josefine

”Intressant dag, verktyg har givits till mig hur jag kan samtala med djur. Öppnat upp även kring hur jag är som person, vad jag behöver jobba på ex. vis för att kunna vara mottaglig för det djuren säger till mig. Mycket god mat och trevligt sällskap!” 

”En givande dag med många nya intryck. Lärandet om här och nu! Jätteviktigt!”

”Intressant men precis så svårt som jag trodde innan man vågar släppa kontrollen och våga tro. Lite läskigt när det som ”kom” till mig i bilder sedan stämde. Fascinerade!”
Camilla

”Vändpunkt (i livet). Har sedan barnsben alltid önskat att jag kunde tala med djuren. När jag växte upp intalade jag mig att det inte går, men släppte ändå aldrig hoppet, eller önskan, att det faktiskt går. En dag gjorde min hästs förra ägare mig uppmärksam på att det finns en djurtolk vid namn Christina Jarl och att hon skulle hålla en 1-dagskurs i närheten av där jag bor. Stor förväntan och nervositet inför kursdagen, men det var en av de största upplevelser jag haft! Själv förvånad över att det fungerar. Christina ger övningar och verktyg som gör det lätt att börja tala med djuren. Det är verkligen så att alla kan! Underbar dag! Fler kurser lär det bli – för nu fick man blodad tand!”
Ida Håkansdotter

”En inspirerande dag som har gjort att jag vill lära mig mer. Det funkar faktiskt – det går att prata med djur.” 

”Rolig och inspirerande dag. Jättebra kurs för att prova på djurtolk/kommunikation och vi fick mycket material med oss så att vi kan fortsätta öva på egen hand.”
Camilla

”Det har varit en rolig och inspirerande dag. Jag har lärt mig att man ska lita på känslan man får.”
Bodil

”Fantastiskt roligt! Väl strukturerad kurs med bra och roliga övningar. Christina är driven och guidar dig igenom övningarna. Hon tror på att alla klarar det och känslan smittar av sig! Nu ska det ut och ”pratas” och sen ska det planeras in en fortsättningskurs.” 

”Givande dag som gav energi och nya verktyg för att träna vidare.”
Fia

”Tack för denna intensiva dag. Nu vet jag att jag är på väg i rätt riktning. Väntar ivrigt på en fortsättningskurs. Nu blir du inte av med mig!”
Berit

”Det har varit kul och lärorikt. Svårt var det men det gäller och träna, träna och träna.”
Karin

”Jag kom med öppet sinne och nyfiken. Trevligt gäng med många erfarenheter. Lärorikt, pirrigt och spännande. Christina är inspirerande, enkel och ger en självkänsla och mod. Hon ser alla och uppmuntrar.”
Lilian

”Bra och innehållsrik kurs. Över mina förväntningar. Fick förståelse för att alla, både djur och människor är olika och har olika uttrycksmedel. Och alla är ’godkända!’ Mycket god information som varvades med övningar och god förtäring. Kursdag i lyxens tecken.”
Helené

”En trevlig dag, givande och tänkvärd. Bra uppläggningen men mycket att ta in. God mat och fika. Tack Christina för en trevlig och givande dag i djurens tecken.”
Christina

”Spännande, lärorikt och roligt. Fått verktyg till att fortsätta träna hemma. Tro på det man känner.”
Malin

”En rolig dag som gick fort. Jag har fått bekräftelse på att jag känt saker – att det går att prata med djur. Fått lära mig att gå in i mig själv, flytta fokus för att nå fram. Kul dag med intressanta möten samt upplägg. God mat!” 

”Det har varit intressant, lärorikt och peppande. Christina, du är sån glädjespridare. Har fått verktyg till min utveckling som djurkommunikatör. God mat och trevligt bemötande, tack!”

”Det var givande, roligt, man har fått mera verktyg hur man ska göra när det gäller att kommunicera med djur. Christina är väldigt bra att lära ut. Och god mat och fika. Jag är helnöjd med kursen. Jag kommer att fortsätta.”
Prema

”Bra dag, lagom med aktiviteter/övningar. 8 deltagare räcker för att hinna med utan stress. Nu så får man samla ihop dagen inför nästa kurs.”
Marianne

”Det har varit en givande och glädjande dag. Mycket har lagts på plats, man går vidare. Christina är duktig på att lära ut. Maten är väldigt god. Man blev väldigt trött, alltså man åt för mycket.”
Prema

”Det har varit intressant. Många tips. Tänk ’här och nu’, gör det enkelt.”
Malin

”En rolig dag, lärorik, spännande och god mat. Trevliga kursdeltagare. Gav inspiration till att fortsätta träna djurkommunikation.”
Suzanne W

”Bra med påfyllnad, tekniker kring att ställa frågor och få svar. Kul med nya djur att prata med. Tränat på att vår lita på det jag får till mig.”

”Jättebra, generös kursledare, bra att öva på hästar, hade velat öva ännu lite mer. Bra tips att komma vidare.”
Suzanne W

”Fortsättningskurs i djurkommunikation, jag upplever att jag fått mer kött på benen om mitt egna  kunnande, samt att jag ska våra lyssna på min intuition.  Jag har fått mer verktyg för att kunna fokusera bättre och att lära mig tolka det djuret förmedlar.”
Berit S

”Givande dag med nya tekniker att träna på. Tips och idéer om hur man utvecklas och släpper på de inre tvivlen.”
Pia 

”Härligt att träffa andra som är nyfikna, förväntansfulla på dagens kurs. Att man behöver träna på att ”öppna upp” sig känns! Spännande att höra de andras åsikter om djuren som vi mötte på bild och i verkligheten. Härlig dag!”
Ingela

”Intressanta insikter om att närvaro här och nu trots allt har störst betydelse i allt inte minst när man skall lyssna in djuren. ”Det går inte att gena i kurvorna”. Häftig känsla att ”verktygen” gör skillnad!”

”Häftigt med tillfälle att träna djurkommunikation på djur/ägare man inte alls känner och få bekräftelse på att det fungerar!”
Katarina

”Mycket trevligt socialt även om man inte har största häst/djur intresset.”
David J

”En jätteskön dag med inspirerande kursledare, bra övningar.”
Marie-Louise

Jag tycker det var lärorikt, givande och kul. Trevliga människor på kursen.”
Helene

”Intressant och roligt. Lärorikt om både djurkommunikation och om att känna sig själv. Christina är en mycket inspirerande och duktig kursledare. Jag gör gärna fler kurser.”
Therese

”Jättekul och inspirerande att träffa alla människor och se att vi kan allihop. Inspirerande och glädjespridande kursledare. Tiden bara går för fort.”
Lena

”Jag tycker det har varit en trevlig kurs och lärt mig mycket och fått nya verktyg. Jag skulle gärna gå en fortsättningskurs.”
Jörgen

”Trevligt anordnad kurs i mysig miljö. Bra tips på att stressa ner, leva i nuet. Bra övningar.”

”Jag tycker dagen har varit fantastisk. Christinas energi smittar verkligen av sig. Vi var ett bra gäng. Fick min nyfikenhet på detta stillad och kommer åka hem och öva nu på mina egna djur och grannarnas. Kommer nog gå fortsättningskurs i höst. Jätteroligt!”
Mona Wikström

”Det jag tyckte var fantastiskt med dagen var att Christina visade att alla har djurtolk i sig. Tyckte det var trevligt och mycket givande dag – värt varenda krona! Kul att få bekräftelse och feedback av sina gruppmedlemmar samt andra djurägare.”
Madde

”En trevlig dag där vi fått grunderna i djurkommunikation. Övning ger färdighet.”
Lena

”Spännande dag som har fått mig att inse att jag måste lita på mina känslor och inte förkasta dem som strunt/’spöken’ utan att det är djuret som kommunicerar med mig.”
Anna Viberg Johnsson

”En givande dag som lett till tankar och funderingar kring nästa steg. Måste hem och öva nu! Bevisat att alla kan bara viljan finns. Tack.”
Emma

”Mycket lärorik dag. Rolig, fullspäckat – gav mersmak. Blandade uppgifter, teori och praktik. Hem och öva!”
Anna-Karin

”Fick min nyfikenhet stillad. Skall pröva hemma på hunden.”
Mona Malmqvist Sjöstedt

”Ett första steg – spännande och tankeväckande! Fler steg ska det bli!”
Birgitta Börjesson

”Trevligt, lärorikt, intressant.”
Carro

”Härligt med mycket praktiskt – rita, -prova på andras djur, -levande djur. Många bra diskussioner. Bra energi i gruppen.”
Jessica

”Jättetrevligt / värmd / tillåtande som gjorde att jag vågade prova. Entusiastisk kursledare! Tusen tack för en kanoners dag.”
Madelene G

”Intressant & givande. Kul att praktisera på levande djur men också förhoppningsvis blir jag en ännu bättre matte och fått mer förståelse för min älskade Milou.”
Gunnel Savegren

”En lärorik och intressant dag. Öppnade upp för många tankar. Hoppas kunna kommunicera och hjälpa djur och djurägare i framtiden efter mer övning.”
Marianne

”Handfasta verktyg och praktiska övningar som vi i direkt anslutning till övningarna utvärderade var väldigt bra. Öppenheten i gruppen var givande.”
Sarah Roos

”Mycket givande kurs, fått inspiration att fortsätta träna djurkommunikation.”
Ing-Marie

”En lärorik och givande dag hos Christina. Hon lär ut på ett enkelt och förståeligt sätt. Förmedlar sin kunskap i en lugn miljö. Samtidigt glädjefyllt. En mycket bra dag! ”
Annika Bark

”Roligt och intressant att se en sådan stor grupp på 10 personer förändras under kursens gång. Att se dem växa och inspireras.”

”En otroligt givande dag, gått fort, ändå har vi hunnit väldigt mycket. För mig var det första gången men inte sista. Har lärt mig så mycket och kommer anmäla mig till fortsättningskurs. Trodde aldrig att det skulle fungera så bra på så kort tid.”
Anette Lindblad

”En mycket glad, givande kurs tillsammans med flera likasinnade som både tog och gav och berikade mig.”
Thea Kärrman

”En toppen kurs! Roligt, trivsamt, trevliga kurskamrater. Härlig miljö, ombonat och varmt, utmärkt omhändertagande. Inte en enda trist minut, lagom blandning samt god mat. Har lärt mig mycket!”
Ewa Christine

”Man känner sig så välkommen, otroligt bra upplägg. Vilken mat wow! Man får bra vägledning och hjälp och rätta verktyg. Missa inte en sån här chans att gå på den här kursen.”
Victoria

”En trevlig och lärorik kurs, trevligt gäng kursdeltagare. Du gjorde så att det blev en avslappnande atmosfär. Jag är övertygad om att alla kan kommunicera med djur, var och en på sitt sätt. Tack för verktygen! God mat också!”
Eva

”Varmt bemötande vid dörren! Spännande att höra hur Christina fick inspiration till att börja med djurkommunikation. Bra upplägg på dagen, god mat och trevliga djur och människor! Stort TACK för en lärorik dag!”
Sanna J Nolte

”En trevlig dag med härliga samtal med likasinnade om djurkommunikation. Gott fika och supergo mat! Vi fick träna att kommunicera med katt och hästar på plats, samt med bilder på varandras djur. Viktigt att tro på sig själv och att ta till sig det som först kommer upp i kommunikationen. Meditation ingick också, jättebra. Tack Christina.”
Marianne Strömberg

”En härlig dag med mycket lärdom och tips. Mycket idéer på vad och hur man ska träna vidare. Känns att man öppnat grinden till nåt nytt som man verkligen vill veta mer om. God mat och trevliga deltagare. Proffsig ledare.”
Sirpa

”Givande dag med nya tekniker att träna på. Tips och idéer om hur man utvecklas och släpper på de inre tvivlen.”
Pia 

”Mycket bra dag med trevliga kurskamrater. Jag har lärt mig mer och mer att jag kan tala med djur. En ny upplevelse var det att tala med 20 unga rapphöns. Det trodde jag inte var möjligt, men allt går bara man är öppen att ta emot! Stort tack till Christina för idag! Hoppas få återkomma sen.” 

”En utvecklande dag som fortsättning från första kursen. Har kommit ett steg till och fått verktyg att använda. Nöjd med dagen.”
Anette Lindblad

”Trots liten grupp så gav den så mycket mer, vi lyfte varandra.”
Thea

”Bra uppläggning med enkla tips att ta med. Undrar/finns idé om varför mycket är på engelska? Förstår att fortsätta testa och träna.”
Gunilla

”Har haft en givande och lärorik dag i trevligt sällskap. Härligt med en kursledare som är så positiv och glad! Och som har så gedigen kunskap om djur.”
Siv

”En trevlig kurs med lagom många deltagare. Fint att få bekräftelse att vi alla kunde ta del av djurens kommunikation.”
Susanna

”Fick många bra verktyg och tankar att ta med hem. Positiv och inspirerande dag! God mat och trevlig miljö på Apelgården.”
Madeleine

”Vi hann väldigt mycket på så pass kort tid. Bra mix mellan tips och övningar.”
Kerstin

”Boost med energi som jag ska göra nått bra av!” 

”Med Christinas trygga fina vägledning blir det lätt att själv kunna plocka fram förmågan att kommunicera med djur. Och våga lita på att det man får till sig är rätt. Tack för en fantastisk bra dag på många sätt.”
Lotta

”Härligt att träffa likasinnade som alla kändes så rätt. Jag tycker informationen och alla övningarna var bra, fick massa insikt i hur just jag fungerar kommunikationsmässigt! Hade velat prata lite om hur jag kommunicerar med djuren men fick nog lite insikt om det ändå. I sin helhet en mycket bra kurs!!!”
Mia

”En intressant och lärorik kurs med ett utmärkt pedagogiskt upplägg. Enkelt, tydligt och som uppmuntrar till att var och en hittar sin form/sitt sätt, utifrån givna ramar. Tack för en givande dag.”
Katarina

”En inspirerande och givande dag i trygg och välkomnande anda. Fått med mig nya verktyg och nyfikenhet i mitt fortsatta arbete att utveckla mig själv vidare vad gäller djurkommunikation. Tack för en toppendag!”
Annasofia

”Bra verktyg till hur man ska tänka och känna. Bra med olika övningar, både bild, hos djuren och flera djur på samma plats. Bra gemenskap.”
Jessica Rydestrand

”Har fått verktyg som jag kan använda för att kommunicera med mina djur. Hem och träna!!!
Går gärna flera kurser. Härlig energi och mysig atmosfär.”
Susanne

”Informativt, lättsamt, roligt. Fått mersmak.”
Carin Sandahl

”Det har varit en bra och nyttig dag, men nya intryck och perspektiv. En ögonöppnare på något vis. Jag vågar tro på min förmåga och vågar använda den!”
Sandra Madsen

”Det har varit en jättebra dag. Lärt mig mycket nytt. Fått aha-upplevelse. Christina lär ut på ett enkelt och lättfattligt sätt med mycket humor och inlevelse.”
Katarina Nyman

”En underbar dag med mycket lärande och bra övningar. Christina är bäst på att förklara på ett givande sätt. Återkommer i vår!”
Ulrika Niemi

”Tack för en jättetrevlig och inspirerande dag!. Ser fram emot att få träna de nya kunskaperna och se vad det leder till.”
Jenny

”Jättetrevligt och bra kurs!. Kul och informativt!. Bra uppgifter!. Fantastisk mat!”
Christina Maria Bladh

”Väldigt givande dag. Christina är väldigt kunnig och har superhärlig energi.”
Maria

”Över förväntan. Känner att jag fått en fördjupad förståelse för att börja kommunicera med djur.”
Oscar Söderholm

”En jättebra & givande kurs som gav mig förståelse av djuren. För mig själv att ta mig tid.”
Agneta

”Jag trodde det skulle vara omöjligt att prata med djur men efter idag förstod jag att med lite mer träning och övning och att testa fler metoder så kan det vara möjligt.”
Jessica Nilsson

”Christinas personlighet är underbar. Hon har en sprudlande personlighet. Hon är peppande. Hon lär ut på ett enkelt sätt. Hon får en att tro på sig själv.”

Referenser Djurtolk Föreläsning

Bäste!
”I torsdagskväll hade jag förmånen att vara på din föreläsning! Vill bara tacka för en fantastisk sådan och för de friska energier som du gav oss alla på olika sätt under kvällen! Önskar Dig allt gott i ditt livsverk, världen behöver personer som Dig! Tack för att du finns och för det du ger!”
Lena Andersson Englund

”Jag hade med ett kort på min häst & var från början negativ. Hur kan man prata med djuret genom att bara titta på en bild? Men det var över min förväntan och det fanns saker som hon sa som verkligen stämde. Jag tror att jag tror på det & kommer säkert vara med igen för att få en uppfattning till.”
Helena

”Helt klart värt att prova på, jättekul och intressant. Kände igen allt som hon sa och det var helt otroligt. Det kommer hjälpa mig och min häst mycket i framtiden.”
Jessica Bergvall

”Det var intressant, konstigt på ett bra sätt och fascinerande.”
Malin 

Fototolkningar med Christina är alltid lika klockrena och ’underhållande!’ Hon prickar djurens personligheter och man får svar på frågor man ibland inte visste att man hade. När Christina kliver in hemma – samlas djuren och finns hela tiden i samma rum ’vilket inte sker annars!’ De trivs i hennes närhet!”
Sandra Samuelsson 

”Tyckte att det var bra som vanligt. Fick mina tankar bekräftade.”
Hanna-Sophie 

”Allt stämde, du var bra.”
Helen 

”Mycket intressant, hade inga direkta förväntningar. Nästan allt stämde på pricken. Skitrolig och lyssna och titta på! Har lyssnat på en annan som mest va bluff, men detta tror till och med jag på! Analyserar hela tiden, vill ha reda på vad signalerna hon får betyder. Och vad man kan göra för att ändra/ bli bättre.”
Jenny Karlsson

”Första gången vi provade detta. Hade inga större förväntningar men upplevde det positivt. Kontakten med vår häst var rätt klockren. Kul att du kände hennes positivitet och glädje för det är hon!”
Monika Österberg

 

Referenser Djurtolk Hembesök

”Jag har haft många sjuka hästar och för att få lite svar på vad man kan göra och vart de har ont osv. så har jag provat många ’djurpratare’ genom åren. Råden man har fått har varierat väldigt, då jag blivit skeptisk. Gick på en föreläsning med Christina och kände på en gång vilken UNDERBAR människa!  Jag beslutade att ’ta hem’ henne till min häst, sagt och gjort. Jag lämnade mina frågor och hon begav sig ut till stallet, in kommer hon med ’många’ papper. Med stor inlevelse berättade hon om bra och dåliga saker, och ALLT stämde. Christina har sedan varit ute flera gånger och allt har stämt i minsta detalj! Christina ger verkligen allt för att förmedla och hjälpa alla djur och ägare, och i mina ögon så LYCKAS hon! Go Christina”
Laila ”liten” Blomqvist, Hallsberg

”Första gången någon sa djurpratare till mig så blev jag lite skeptisk. Men jag är inte den som är den. Vi provade ett par olika, kändes väl inte så jättebra, det stämde halvdant och mycket gissat. Men så en dag skulle en av mina kompisar ha en djurpratare hemma, och undra om jag var intresserad. Fick höra att denna Christina skulle vara jättebra. Denna gång skulle man sitta i grupp och ha ett foto med sig på det djur man vill veta något om. Allt var så bra och stämde till 100%. Bara genom en bild fick hon fram massor…. personlighet, tycker om att göra etc. Så hon är så bra som de sa!”

”Christina lever sig in i känslorna och beskriver allt mycket bra. Har nu träffat henne många gånger och varje gång lika lyckat. Hon är bra när man verkligen vill få svar på olösta frågor eller problem. Kommer att fortsätta ta hjälp av Christina i framtiden. Jag vet att hon kan och kommer hjälpa många djurägare. Är du skeptisk så tycker jag att du skall ge Christina Jarl en chans! Ingen slår henne!”
Eva Ullfjord,  Hallsberg

”Har haft hembesök av Christina och rekommenderar henne varmt!”
Gun-Britt Sjöberg

”Upplevelsen att ha Christina på besök för ett samtal med sitt djur var bland det bästa jag upplevt. Fantastiskt!”
Emma Kaufeldt

”Igår var det en spännande dag, underbara Christina Jarl var här och ’pratade’ med Max och Strimma! Väldigt intressant o roligt även om det kanske innebär en förändring för Max! Har känt hela tiden att han och jag inte klickar och nu blev det bekräftat, och att han faktiskt skulle trivas bättre hos någon annan. Någon som vill ut och fara mycket i skogen. Strimma däremot vill ha mer struktur och göra svårare saker i träningen och mår nu för tiden ganska bra. Man blir alltid glad och inspirerad när man träffat Christina, så tusen tack!”
Katarina Rymal

”Helt otroligt vilken skillnad det var att promenera med Roxy idag, jag är alldeles lyrisk över resultatet, skällde knappt någonting, och hon verkar mer nöjd.”
Ann-Sofie Johnsson Karlsson

”Tack för att du öppnat upp mina sinnen så jag och min ögonsten kan hitta tillbaka till varandra igen. Jag är dej evigt tacksam! Hoppas vi ses igen!”
Ida med Luna

”Jag har en kompis som skulle anlita Christina till sin häst. Jag tänkte det kunde vara en kul grej så jag hakade på! Hade väl egentligen ingen aning om vad jag skulle få vara med om. Först var vi hos kompisen och Christina pratade med två hästar i det stallet. När hon kom in till oss i köket och berättade vad hon fått fram blev jag helt paff! ALLT STÄMDE!
Sättet som Christina berättade allt på var underbart. Hon använde verkligen hela kroppen!
Det var en så häftig känsla så jag var laddad till tusen när vi gick hem till mig. Christinas möte med min häst förändrade bokstavligen mitt liv. Hon fick även fram saker om mig och det behövde jag nog! Jag ändrade på mycket i mitt och mina hästars tillvaro. Allt till det bättre! Det har blivit många härliga återbesök sen dess! Alla hästarna, marsvinet och katten har fått träffa Christina flera gånger.
Man blir helt enkelt beroende av denna underbara kvinna! Kram min vän! Glöm inte bort att komma ihåg att du är bäst!”
Cajsa

”Tack för en toppen upplevelse! Du har verkligen bevisat för mig att det du gör är på riktigt. Underbart! Fortsätt med det du gör!”
Linda Jansson

”Vilken fantastisk upplevelse du gett mig Christina! Tror inte jag upplevt något större, blir helt ivrig att lära mig förstå Aegir nu. Ser fram emot nästa besök!”
Emma

”Tack för hjälpen med Ozzy! Det var jättebra och det har redan blivit förändring hos både Ozzy och mig! TACK!”
Nadine & Johan

”Det var väldigt intressant/spännande för hela familjen. Vi ser Molly med lite andra ögon nu. Försöker tillgodose ’nya’ behov och ’lyssna’ på henne. Flera informationer var ’självklara’ men mycket var detaljrikt och mitt i prick.”
Maria Toll, Vedevåg

”Jag blev glad att se vilken tid Christina tog sig med både mig och min häst, vi betyder något och hon lämnar oss inte innan vi förstått vad alla anteckningar betyder. Härlig känsla! Det var en både jobbig och upplyftande känsla att ta del av allt min häst förmedla till Christina. Lång tid efter berörde det mig djupt och jag har avlagt ett löfte att bli & vara än mer närvarande, uppmärksam och DÄR med min häst. TACK! Jag lär återkomma och troligen även gå en kommunikationskurs framöver.”
Maria, Getinge

”Jag upplevde besöket var mycket bra, jag fick mycket information om min hund. Hur hon upplever saker och kände även hur hon ville ha saker och ting i sitt liv. Tack för att du kom!”
Anna

”Tack fina Christina för ett mycket trevligt och intressant besök!  Allt du sa stämde så väl in på vad vi kände på oss om Texas. Dessutom fick vi lite saker att tänka på om oss själva i vår vardag med djuren. Hoppas vi ses snart igen!”
Familjen Jäverbrant

”När Christina kom och pratade med Amerone, min foderhäst, fick jag reda på mycket som jag redan hade på känn men även mycket nytt som jag har tagit tillvara på. Bland annat hur hon vill ha sitt vatten och hö, att hon inte gillade att det tog sådan tid innan vi kunde börja rida så nu förstår jag varför hon var så otålig och irriterad när jag borstade henne innan. Hon vill hellre att jag rider utan sadel, så det ska jag prova mig på. Amerone berättade även att hon inte gillade att rida, att hon hellre föredrag körning och bara vara ute och gå, umgås och bli kompisar, vilket vi redan gjorde mycket, så det kändes bra. Fick även veta att Amerone är en känslig häst som man ska behandla försiktigt. Att hålla på med Horsemanship som jag hållit på med ett tag tidigare ratade hon och det kan jag förstå nu i efterhand. Jag har ju gått på kurs hos Christina, och mycket som Christina har berättade om Amerone hade jag redan känt av, så jag kanske kan kommunicera med djur. Vilket jag haft på känn men inte riktigt vågat tro på! Är så glad att Christina kom, hon är verkligen toppen, hon hjälper och pushar en. En sak glömde jag, Christina sa att Amerone vrider på sitt vänstra bakben, när jag var ute och körde henne sist så såg jag det!”
Ann-Sofie Johnsson Karlsson

”Christina är en glad människa med mycket fantastiska energier ! Hon förmedlar saker som till och med chockade mig från mina djur. Hon lärde mig att vi inte får glömma att lyssna på våra djur i denna stressiga vardag, för det är lätt hänt! Tack snälla Christina för en fantastisk dag tillsammans.”

”Jag vill bara skicka en liten hälsning till dig. Du minns nog inte mig, men kanske min häst Newton som du pratade med för många år sedan i Gräve. Han som var blind på ena ögat. Tyckte det var en fantastisk upplevelse, du prickade in honom på ett otroligt sätt!”
Anna

”Wow, fantastiskt att få ta del av vår katts tankar och känslor – allt stämde! Informativt och värdefullt – nu kan vi tänka på hur vi gör och säger så att alla ska trivas och må bra”
Jenny & Andreas

”Christina, varm & lugn och har ett stort engagemang för att göra djurens röst hörd. Det Christina berättade om min häst var ’spot on’. Jag fick mycket tips och hjälp hur jag och min häst ska gå vidare med vår relation och hans fysiska problem. Tack Christina!”
Emilia

”Christina är äkta, varm och ärlig. Hennes härliga energi smittar av sig direkt och det hon berättar, som mina hästar berättade för henne, var träffsäkert och spännande. Jag har lärt mig mycket om mina hästar idag men även mycket om mig själv.”
Camilla

”Allt stämde vad Christina fick fram om min kallblodstravare Blixten. Jag kommer ta till mig och bli en starkare ledare än vad jag är idag. Blixten är 2 år enligt papperna men i huvudet 1-1,5 år. Jag ska lära mig ta hjälp av andra, vilket jag har lite svårt för. Blixten behöver en stark person som leder honom. Christina har hjälpt mig idag att tänka om, inget NH nu utan blir en ”bestämd mamma” till Blixten istället. Vi skall även ta det lugnt, inte skynda för mycket, ta det lugnt. Enligt Christina ska Blixten hjälpa mig bli en starkare person. Jag har fått många rysningar idag kan jag säga! Kan varmt rekommendera Christina, hon är så bra och man kan få gråta också!”
Ann-Sofie

”Så otroligt träffande, allt stämde och det gav mycket värdefull information och insikter! Livsomvälvande, så bra!”
Lisa

”Mycket intressant och allting stämmer verkligen mer eller mindre. Helt otroligt. Rekommenderas varmt”
Anneli

”En mycket givande session med båda hästarna! Jag har fått många nya insikter, utöver bättre förståelse för hästarna. Kände igen mig i massor och hästarna likaså. Underbart givande!
Lisa

”Det känns sant det som kommer från Christinas tolkning av min häst. Det mesta som kom fram var en bekräftelse på det jag redan tänkt själv. Sedan var det också lugnande besked med bekräftelse att jag inte behöver oroa mig så mycket. Tack så mycket”
Bella

”Här blev jag satt på plats och alla mina funderingar kom upp i dagen. Vilken möjlighet att få redskap och genom dem kunna bygga upp en mer nära och ömsesidig relation med Saela”
Birgitta

”För drygt en månad sedan besökte vi dig med vår hund Chico. Han som tyckte vi var långsamma. Kan berätta att idag har vi en lugn hund. Han skäller inte på allt och alla längre. Visst lite skäll finns kvar men det är en stor skillnad. Hans lösning när han behövde göra oss uppmärksamma på ”fara” var att skälla med ”stängd” mun. Det kan verkligen intygas att det gör han när vi påminner honom om det. Chico har blivit den goa vovven vi önskade oss. Tack för att du hjälpte oss förstå honom och oss själva i vårt bemötande mot honom.”
Ulla, Hans & Chico

”Man tänker mer hur djuret beter sig, försöker se dess signaler. Är mer ’här och nu’ med djuret”
Ann

”Christina tog emot oss på ett vänligt sätt och mötte min sjuka hund som var smärt påverkad och orolig på ett pedagogiskt sätt. Det fungerade inte då jag försökte sitta i ett rum bredvid då han blev mycket orolig. En vecka efter vårt besök insjuknade Sigge akut och man tog då beslutet att låta honom somna in. Röntgen visade tumörer i halskotorna och hans sjukdomsförlopp gick mycket snabbt. Min åsikt är att om Christina hade mött en frisk hund hade hennes råd säkert hjälpt oss vidare”
Iréne

”Fick svar på mina frågor och mer där till från mina djur genom Christina. Rekommenderar henne å det varmaste”
Ingrid

”Fantastiska och väl överensstämmande tolkning av mina hästar, om man ser på hur deras beteende varit. Många tänkvärda saker som jag fått till mig och som ska utvecklas”
Monica

”Det var ett spännande och väldigt givande möte med Christina. Hon kunde verkligen beskriva vad mina katter hade att säga om våran situation. Christina var även med och släppte ihop våra tre katter och det gick jättebra. Hon gav mig många tips och tankar om hur katterna vill ha det. Jag ser fram emot flera besök framåt för att ta reda på om katterna kommit till ro med deras situation”
Anna

”Det är så roligt att höra att det jag tänkt och känt på mig om min valp Pricken – stämmer väldigt väl. Mycket spännande och jag hoppas att jag kan bli en bättre matte i framtiden”
Eva Huss

”Jag tyckte att Christina var mitt i prick och på ett fint och ömt sätt framförde hundens känslor och tankar till mig. Var en känslomässig stund där jag och hunden fick bekräftat vårt starka band”
Sanna, Jennifer och Sara

”Det kändes ärligt, utan försköningar. Bättre att få höra sanningen. Det stämde och var detaljerat. Fick bekräftat det vi hade känt på oss”
Wilma Östberg & Pernilla Östberg

”Wow! Christina pratade med tre av mina hästar på en dag. Första spontana känslan är att ’Oj vad mina hästar bryr sig om mig!’ Tvekar du att kontakta Christina så bara gör det!”
Jen Stenlid, Häst & Hälsa

”Spännande, kändes bra. Skönt att Tintin mår bra och kul att han trivs. Bra att få reda på maten”
Åsa Eklund

”Intressant och givande, lärorikt. Harmoni och en jättefin dag ihop med dig Christina. Bra och fint, känsloframkallande, kanon!”
Helena Ronge & Louise

”En mycket givande och träffa rätt upplevelse. Christina är en helt underbar människa som verkligen KAN uttrycka sig och prickar helt rätt! Kan starkt rekommendera henne”
Sandra Madsen

”Tack Christina för idag, Fanny sa att det var hennes bästa dag någonsin. Mycket av vad du sa har jag också känt men trott att jag inbillar mig. Vincent var också glad att han var med och fick se dig berätta vad Niord sade. Tack du är bäst!”
Fanny, Vincent, Madeleine och Niord

”Det var både intressant och tankeväckande att höra dig berätta om vad han hade att säga. Jag fick tips och goda råd om vad jag kan ändra till det bättre. Bland annat hade min häst berättat om instruktören som vi tränar för och om hur han vill bli tränad ’där är vi på rätt väg’. Han berättade också om behandlingar som han har fått av en terapeut. Han tyckte att jag kunde lära mig både det ena och det andra istället för att anlita någon annan. Så jag får väl vända mig till Christinas nästa kurs i Djurkommunikation”
Ann-Cathrine Åqvist   

”Å, vad hon lyssnar på dig. Tack underbara du för igår. Vi är fortfarande som i ett töcken av all info. Vet du, Elin och Fanta red ett FANTASTISKT ridpass i paddocken, det strålade av dom båda och inte ett bock språng! Besök hos Sadelmakaren är beställt, så ja vad säger man? Bara ren lycka och en fantastisk känsla av att just du ville besöka oss. Och en kurs hos dig, det blir det!”
Mia Arvidsson

”Tack så jättemycket för Bosses konsultation. Nu vet jag mer om vad han vill och vill göra. Denna sittning var otroligt nyttig för mig att veta så jag och Bosse får en förståelse för varandra. Fick även reda på hur han psyke och fysiska tillstånd är, vad han vill äta och vad som inte är nyttig för honom. Fick även reda på att han behöver en tasskänning i olika miljöer, skog, sand, vatten mm. Han sa han ville ha korrekta kommandon. Fick även reda på att han är inte bara hund. Jag kan bara tacka så jättemycket för denna sittning med Bosse och Bosse är väldigt tacksam för info hans matte fått. Så detta var otroligt bra för mig Monica att höra vad han hade att säga så vi får roligare tillsammans och få skratta och göra saker ihop som vi kommer att trivas med. Tack så jättemycket för denna intressanta sittning.”
Monica Persson

”Lärorikt, bra förklarat, tydligt, glad häst efter pratet.”

”Helt fantastisk fullträff. Beskrivningen av personlighet, rutiner, våra roller var 100 %. Många funderingar bekräftades. Ingenting som inte stämde. En fantastisk sund med Christina och Alf, så klockrent samtal.”
Sofia Ryden och Eva Ivarsson

”Värdefull påminnelse om den klokhet och närvaro mina hästar har och vill dela med mig. Tack Christina för att du kom och hjälpte dem att se vad vi behöver.”
Moa Wahlqvist

”En fantastisk fin upplevelse att få kommunikation från Felix via Christina. Det gav en mycket bättre förståelse för hur Felix upplever sin tillvaro i nuet och från sitt tidiga liv.”
Birgitta Edström

”Tack Christina, det du kände in bekräftade min känsla och gav en mycket värdefull inblick i Felix personlighet och karaktär. Många frågetecken från Felix okända bakgrund rätades ut.”
Anita Stengård

”Det var otroligt bra att vi fick insikt och vilka önskemål som finns och hur dom vill ha det. Christina har en förmåga att överföra budskapet på bästa sätt.”
Ulrika & Per Niemi

”Tack Christina! Klargörande och bekräftande, så mitt i prick. Kan varmt rekommendera dig!”
Charlotte Martinsson

”Mycket bra stund med mycket information från våran underbara Lexie. Tack Christina för en jättebra information, skickligt. Kul att få veta vad Lexie tänker/tycker.”
Carina H Schytt

”Vilket möte! Christina är så klockren och förklarade Divas tankar på ett tydligt sätt. Med stor inlevelse och humör samt så mycket känsla. Nu har vi fått en tydlig bild på hur vi (jag och Diva) ska jobba vidare och utforska nytt tillsammans.”
Lisa

”Fick bekräftelse på mycket olika saker. Ger oss vägledning i att vi känner rätt vad gäller våran hund. Christina har inlevelse när hon kommunicerar det hunden sagt så sammanhanget blir lätt att förstå.”
Jennie Kilstam

”Ett bra samtal, då många bitar föll på plats och jag fått ett nytt tänk på det hela. Jag måste stanna upp och inse att Lorden inte är 11 år utan 3-5 år i sitt sinne. Ett lyft för mig i min framfart med hästen.”
Inger Algotsson

”Idag kändes det så bra att få hit Christina. Hon fick fram så mycket som stämmer på hur Freja är och som hon bör få ha det som unghäst. Jag känner starkt förtroende för Christina.”
Ann-Sofie Johnsson – Karlsson

”Inte visste jag att jag hade en sån klok häst! Va kul att kunna jobba tillsammans mot det som vi båda vill! Jag behövde hjälp och med Christina och min hästs samarbete fick jag den.”
Jessica Svedberg

”Är jättenöjd med svar och funderingar på mina frågor och så snällt att du prata med Ina och där va de också hundra % rätt. Tack så jättemycket.”
Helen, Ior, Ina

”Upplever detta intressant, får bekräftelse på viss känsla man har/haft.”
Hanna-Sophie Andersson

”Väldigt lärorikt besök. Många nya funderingar och lärorikt. Julia håller med.”
Maria Sandkvist

”Jag har lyssnat och läst dina anteckningar flera gånger och är så tacksam för besöket du gjorde här. Det var mycket nyttig information till mig du förmedlade och jag försöker förstå och inse det som sades. Bra att du förmedlade att han var snabbutbildad i Portugal och lite yngre till sinnet än sina 7 år. Jag ska inte ha så bråttom med honom utan ta det lite lugnt istället och vara noga med det jag vill lära honom. Jag tycker vi har kommen en liiiten bit på väg. Jag slappnar av mer nu och då går det bättre. I måndags fick han gå i spetsen av 13 ryttare. Vi red ny sträckning och han gick först mest hela tiden. Jättebra gjort av en 7-åring tycker jag. Och han gillar verkligen att gå i skogen.”
Monica Bergerstedt

”Det var många träffande iakttagelser om vår hund. Hon ser precis vad som händer i familjen och vad de olika medlemmarna behöver. Nu förstår vi henne bättre. Tack Christina!.”
Maria Toll

”Väldigt intressant – i vissa delar snudd på läskigt verklighetsförankrat. Saker man ej trodde uppfattats eller glömts bort kom upp. Det var en ögonöppnare.”
Robert Ericsson

”En fantastisk upplevelse för både djur, husse och matte.”
Lukas Toll

”Ett mycket intressant och givande besök av Christina! Värdefulla tankar och information från min hund om hur livet tillsammans är och kan utvecklas. Tack!:”
Fredrik Nordmark

”Var väldigt intressant och lärande, känns som jag kan förstå min hund mera nu och vi kan få en bättre relation med varandra.”
Emma Nordmark

”Som hundägare större delen av mitt liv trodde jag att jag förstod vad hundar ville och tänkte. Har aldrig haft så fel. Skulle säga att alla hundägare ska investera i detta. För att få en mycket djupare relation till sin hund.”
Erik Nordmark

”Oerhört spännande upplevelse och fantastisk hjälp för både djur och människor.”
Susanna

”En otrolig känsla, att det kommer fram saker hon omöjligt kan veta. Det svåra beslutet som jag har framför mig har jag fått hjälp med av min hund.”
Sonja Lindell

”Väldigt givande besök! Känns som att du Christina fångade upp väldigt mycket av Bosse och jag fick så mycket värdefull information från honom. Nu ska han få komma ut mer! Tack! Så tacksam!.”
Madeleine Holm

”Jag tycker att allt stämde in på Jojje och jag kommer att ta med mig det i framtiden. Vi fick flera nya insikter om Jojje.”
Alice Toll och Maria Toll

”Det var spännande och både roligt och lärorikt att få höra vad Oliver hade att säga. Det var utvecklande och bekräftande, det kommer hjälpa våran familj till positiv förändring.”
Beatrice Mollberg

”Väldigt lärorikt och informativt. Jag har fått lära mig att lyssna och berätta vilket jag aldrig tänkt på.”
Anna Schmytzer Sääksjärvi

”Jaha upplevelse! Tar till mig mycket att reflektera över.”
Gunilla Nordvall

”Jätte roligt och trevligt. Får mycket att tänka och fundera på framöver. Tack för en trevlig dag.”
Marie Andersson

”Roligt, lärorikt, förstår att Disco behöver och vill jobba.”
Katarina Hultman

”Det är alltid roligt och spännande att få höra vad Pricken har på hjärtat. Stämmer för det mesta vad jag själv har tänkt, känt och anat. Du är så BRA!.”
Eva Huss

”Givande fakta, aha upplevelser. Bra saker som man fick veta. Mycket nöjd matte.”
Jeanette Österlund

”Väldigt intressant att veta hur våran lilla kisse uppfattar oss alla i familjen. Christina var väldigt trevlig, väldigt bra.”
Jenny och Linnea

Referenser Djurtolk Privatlektion

”Det var lugnt och skönt att kunna välja ett privat alternativ. Jag har svårt att koncentrera mig och behöver därför lite extra lugn och ro. Att få undervisning i min hemmiljö gav mig extra trygghet.

”Mycket givande dag. Christina är mycket omtänksam, gästvänlig person med mycket kärlek. Mycket lärande, inspirerande. Man känner sig trygg och lugn i hennes miljö och med henne. Har lärt mig mycket om djuren och mig själv. Kommer tillbaka”
Carolin

”Christina är informativ och saklig. Jordnära och glad. Man blir inspirerad”
Catarina

”Christina är bra på att lära. Jag skall sluta och tänka, lära mig att ta in dessa ’poff’ och lita på mig själv. Det känns bra att sitta så här och få övningar man klarar av när man är nybörjare. Jag rekommenderar Christina till alla som vill lära sig. Hon är glad, positiv och framåt och bra på att göra övningar efter det man klarar av och har ett nytänk”
Elisabeth Jonsson

Referenser Healing och meditation med hästarna / Privatsittning

 

Jag var mycket förväntansfull inför kursen. Det visade sig att jag redan kunde kommunicera med djur. Jag hade inte vågat lita på att det jag hörde var djuren och inte min egen fantasi. Christina stärkte mig och gav mig redskap som jag kan använda i mitt fortsatta arbete med djur.”
Maria Nilsson

”Det var lugnt och skönt. Jag blev lugnare, oron rann av. Det var skönt att bli omhändertagen och ompysslad. Det var hjälpande. Det kändes bättre efteråt och det stora trycket över bröstet släppte. Kändes lugnt och skönt. Jag rekommenderar verkligen detta till de som behöver – till de som ej mår bra, de som behöver lugn och ro, behöver komma till insikt.”
Petra

”Jag fick en vetskap om vad och hur jag skulle göra för att bli frisk.”
Monica

”Fick en speciell upplevelse/känsla när Christina besökte mig. Det hände/händer något inom mig som jag behöver ta fram och acceptera. Såg mig stående utanför min kropp och tog emot vägledningen ifrån Christina som jag behövde. Fick även till mig ord ifrån mina vägledare. Precis som för Christina är denna sammankomst, en öppning för nya vägar i våra liv.”
Marie

Referenser Healing och meditation med hästarna / Kurs

”Upptäcker nya förmågor hos mig själv. Utvecklas i kontakten med djur, att känna in. Alla har ett öppet sinne och delar med sig till andra.”
Ann

”Spännande att vända på frågan. Vad kan djuret gör för mig ? Lagom stor grupp. Det hände något hela tiden / drog inte ut så på varje ”moment”. Tack för att du finns och delar med dig av dig själv och dina erfarenheter.”
Jennie

”Alltid trevligt att träffa folk och fortsätta utvecklas tillsammans. Både djuren och jag själv ger något nytt varje gång.”

”Tack för en härlig kursdag! Jättespännande att höra om Canada resan och kul att prova detta på djuren! Bra att öva på varandras djur också.”
Helen

”Trevlig dag med mycket nya insikter och information. Healingen var för mig en positiv överraskning. Har haft en jättebra dag. Saknade dock den goda hemlagade varma maten. Vi skulle ätit innan vi åkte till djuren.”
Prema

”Jag kom med en förväntan. Den uppfylldes. Men på ett helt annat sätt än vad jag tänkt. Många aha upplevelser och lärdomar om mig själv och de andra deltagarna. Christina guidar på ett varmt kärleksfullt och lugnt sätt. Kan bara varmt rekommendera att gå denna kurs.”
Lotta

”Många bra övningar. Fick flera Aha-upplevelser!  Härligt och öppen kommunikation i gruppen.  Man kände sig välkommen och vågade visa öppet vad man fick och våga prata om det utan att någon dömde el såg ner på en. Christina är en härlig varm människa som med sitt öppna hjärta ledde och gjorde att vi vågade ta tag och lita på våra känslor, tankar och funderingar. Blev inspirerad till tusen! Tusen tack!”
Ingela Pettersson

”En inspirerande/uppvaknande kurs. En kurs som väcker mer tankar.”

”Även inspirerande att få ta del av andra människors historier.”
Anna Lena

”En otroligt trevlig grupp där man kunde vara sig själv. Dela sina tankar och känslor.”

”Fått verktyg att försöka använda och förvalta. Våga lita på mina egna tankar och värderingar.

Tack för en jättetrevlig dag och en supergod lunch. Tack Christina .”
Petra

”Jättebra kurs med bästa Christina och mysiga kursdeltagare.  Mitt mål var att få verktyg till att få hjälp att ”få hjälp av hästar”. Dessa verktyg var jättebra och fungerade så bra, fick hjälp av hästen Ludde att förändra saker i mitt liv. Kursen var mycket bra upplagd och jättegod mat som vanligt!”
Ann-Sofie Johnsson Karlsson

”Jättebra! Många insikter har man fått. Jättetrevlig grupp! och Christina är fantastisk! Hoppas på en fortsättning.”
Anna-Lena

”En rolig dag, lagom tempo vid varje moment. Gott sällskap och nytankad på idéer.”

”Värdefullt med egen dag. Bra att få eget utrymme, delge tankar och upplevelser. Välkomnande miljö och kursledare. Lättsamma och givande övningar. Spännande att få tillgång till hästarnas visdom.”
Anna-Lena

”Trevlig och lärorik dag. Inspiration till ett nytt sätt att tänka och känna”

”En mycket givande kurs, en dag fylld med nya erfarenheter.”

”Christina är en glad och härlig människa. Haft en skön dag för mig med fint väder och fina människor och hästar. En dag som har öppnat en liten kanal och öppnat upp funderingar.”

”Jag tycker det har varit en fantastisk dag. Det har varit både roligt och lärorikt samt god mat.”
Sören

”En inspirerande och glädje fylld dag med god mat, trevliga människor och nya insikter av en härlig människa.”
Lena

”En avkopplande men samtidigt energigivande dag där man träffar likvärdiga människor och byter tankar och idéer. Mycket god mat och trevliga samtal.”
Ulrike

”Jag tyckte dagens kurs var väldigt givande, lugnt och skönt. Jag kom snabbt i stämning när vi skulle iväg och träffa hästarna. Hästarna var väldigt samarbetsvilliga, jag fick ut mycket av deras budskap till mig. I det hela var det som vanligt väldigt intressant och bra kurs, jag lär mig mycket som jag kan ha nytta av tillsammans med mina hästar och även hundar och katter. Kan varmt rekommenderas att gå på kurs hos Christina.”
Ann-Sofie

”Inspirerande och givande kurs, lugnt och avkopplande. Fått lite nya insikter och bekräftelser på vad jag känner sen tidigare. Christina är alltid en bra och inspirerande kursledare. Rekommenderas varmt.”
Petra

”En spännande dag med nya verktyg till kommunikationen mellan djur och människa. Tack, alltid lika trevligt hos Christina!!! Pricken över iet underbar mat.”
Magnus

”Kursdagen har varit upplagd på ett sätt så att de olika delarna har hjälpt mig att följa med i det kroppsliga och själsliga som skett. Grunden var lagd då hästarnas energi fick mig ta del av den.”
Åsa

”Dagen idag har varit bra och avspänd. Känns som nya dörrar har öppnats. Kommunikation med djur åt båda håll. De har något att säga mig och ofta för att jag ska må bättre.”
Ewa

”En skön dag med hästarna och healingstunder med de. Mycket rolig och informativ dag med mycket olika övningar. Christina är väldigt härlig som person.”
Tina

”En helande & inspirerande dag med Christinas fulla förtroende i mötet med djuren. Det var enkelt & självklart att närma sig hästarna. Filmen gjorde att en kom in i rätt stämning & tänk, den var helande i sig. Avslappnad miljö, vacker plats, en parallell verklighet till min ”vanliga” i Stockholm.”
Maja H

”En fantastisk kurs, Christina är en otroligt duktig kvinna på att lära ut, förstå och förklara. Trevligt att få träffa andra deltagare & utbyta erfarenheter & tankar. Tack fina för värdefulla nycklar.”

”På ett lekfullt sätt närmade vi oss den läkning & närvaro som hästarna kan ge. Med värme, glädje och humor delade Christina med sig av sin egen resa och tog oss därefter ut i hästhagen där Sunna, lilla Meja, Sigge och de andra väntade på oss.”
Emma

”Jag rekommenderar denna kurs!!. Det har varit en fantastisk och berikande dag! Många känslor och tankar som kom upp. Christina kan verkligen sprida glädje- och mod dessutom! God mat i mysig miljö. Härlig grupp! Jag kände mig delaktig och som ”en i gänget”. Christina har förmåga att verkligen SE oss alla deltagre och har ett så varmt bemötande.Att träffa hästarna var en otrolig känsla! Att som hästrädd stå och pussa i ett hästöra och pussa en fölrygg är obeskrivbart. Hästarna gav så mycket kärlek!.”
Madeleine Holm

”Tycker att så många det bara går skall delta i kursen. Den är fantastisk och med Christina som leder den blir det ännu bättre. Över förväntan bra. Under em. gjorde jag sånt jag inte vågat förut, nu funderade jag inte utan bara gjorde det.”
Sonja Lindell

Referenser Övriga referenser

”Den bästa och goaste djurtolken! Besök gärna Christinas sida på FB eller ta kontakt med henne om du vill veta vad ditt djur tycker.”
Connie Esplund

”Verkligen en inspirerande sida som ger värme och förståelse för allt liv i våran omgivning.”
Lars Hedlin

”Detta är verkligen världens mest uttrycksfulla djurtolk! Vill du veta vad ditt djur tycker och tänker, eller har den något problem, tveka inte och höra av er till Christina Jarl! Nyfiken?? gör ett besök på en av hennes föreläsning om just ’djurprat’ eller ring och fråga! På köpet träffar du en glad och positiv tjej!”
Liten Blomqvist