Föreläsning i Djurtolkning

Är du nyfiken och intresserad av att veta mer om djurtolkning?

Önskar du veta mer om hur det faktiskt kan gå till?

Vill du helt enkelt lära dig mera om hur djuren tänker?

Då är du välkommen till mina föreläsningar här på Christinas Gästgifveri, Ervalla Gård, ett par mil norr om Örebro. Eller om du hellre vill boka mig som föreläsare på något annat ställe. Föreläsningarna kan äga rum i små som stora lokaler. Här hos mig kan ni vara upp till 40 personer. Men jag kan likaväl komma hem till dig och föreläsa, eller till din föreningslokal eller ditt ridhus med läktare.

 – Christina Jarl, Sveriges mest uttrycksfulla djurtolk

På föreläsningen kommer ni att få veta mer om:

  • Hur jag lärde mig tala med djuren och bakgrunden till detta.
  • Erfarenheter från några av de djur som jag har kommunicerat med genom årens lopp.
  • Hur det går till rent praktiskt.
  • Vikten av att finna lugnet och hitta sig själv.
  • Tanken på ordet ”inte”.
  • Att skriva ner alla tankar, bilder och känslor som djuret förmedlar är viktigt …

Föreläsningen pågår i 2 x 45 minuter plus en halvtimmes fikapaus, med en öppen frågestund i den andra delen.

Om vi är hemma hos mig på Christinas Gästgifveri kan jag utlova gott och hembakat fikabröd. Då kanske vi också får besök av vår egen gästvänliga huskatt här. Han tycker om alla som kommer hit och är gärna med under mina kurser.

Jag utlovar en trivsam sammankomst med fascinerande djurhistorier och lite nya insikter som ni kan ta med er hem till era egna djur.

Tillhör du kanske någon förening? Boka gärna in mig som en del i ert dagsprogram t.ex. Hundens Dag, Kattutställning, avelsföreningens årsmöte mm där jag kan komma och föreläsa som en del i ert programutbud.

En föreläsning kan gärna kombineras med ett Hembesök innan föreläsningen. Om ni t.ex. önskar att jag pratar med ”hästen Klasse” i stallet så kan jag sedan förmedla till er under föreläsningen om vad han tycker, tänker och känner mm. Det kanske är extra intressant för er att höra om ett djur som många av er känner.

Pris: 2×45 min: 2745: – inkl. moms. Ev. resekostnad tillkommer.

Önskar ni en kortare föreläsning om ert program är fullspäckat, erbjuder jag även en föreläsning på 1x 45 minuter. Pris: 1×45 min: 1645: – inkl. moms. Ev. resekostnad tillkommer.

Välkommen att kontakta mig för mer information eller boka er egen föreläsning.

Prislista Djurtolk 2024

Föreläsning i Djurtolk 2024

 

Citat från kunder:

”Mycket intressant, hade inga direkta förväntningar. Nästan allt stämde på pricken. Skitrolig och lyssna och titta på! Har lyssnat på en annan som mest va bluff, men detta tror till och med jag på!”

”I torsdagskväll hade jag förmånen att vara på din föreläsning!  Vill bara tacka för en fantastisk sådan och för de friska energier som du gav oss alla på olika sätt under kvällen!”

Boka föreläsning