Hembesök

Har du problem med ditt djur?
Eller vill du bara veta vad ditt djur tänker?
Har du funderat på vad han/hon vill säga till dig?

Precis som jag alltid vill att ett besök hemma hos mig på Christinas Gästgifveri ska vara hemtrevligt, vill jag också att mina hembesök ska bli trevliga och trivsamma stunder tillsammans med dig och ditt husdjur. Mest fokus lägger jag naturligtvis på att lyssna till ditt djur, men det är också viktigt att ta sig tid till den avslutande genomgången.

Så här fungerar hembesöken:
Du presenterar ditt djur för mig. Jag skriver ner namn, ålder, hur länge du har haft djuret och det du vill framföra eller fråga. Sedan sätter jag mig ensam med djuret som överför tankar, bilder och känslor till mig. Jag nedtecknar dessa utan att vare sig lägga till eller dra ifrån en endaste liten detalj. Sedan presenterar jag allt som djuret förmedlat för dig, via anteckningarna och mitt uttrycksfulla kroppsspråk. Naturligtvis överlämnar jag sedan samtliga anteckningar till dig, som en påminnelse av min genomgång. Ett hembesök tar totalt 2-2,5 timme.

Läs vad tidigare djurägare tycker under Referenser

Pris: 1 495 kr inkl. moms per djur
(2 djur, 1 ägare ger 100:- rabatt/djur)
Ev. resekostnad tillkommer. Betalning via Swish eller kontant.

Prislista Djurtolk 2024

Hembesök Djurtolk 2024

 

Boka hembesök

Citat från kunder:

”Är du skeptisk så tycker jag att du skall ge Christina Jarl en chans! Ingen slår henne!”

” Sättet som Christina berättade allt på var underbart. Hon använde verkligen hela kroppen!”

”Jag blev glad att se vilken tid Christina tog sig med både mig och min häst, vi betyder något och hon lämnar oss inte innan vi förstått vad alla anteckningar betyder. Härlig känsla!”

”Är så glad att Christina kom, hon är verkligen toppen, hon hjälper och pushar en.”

”För drygt en månad sedan besökte vi dig med vår hund Chico. Han som tyckte vi var långsamma. Kan berätta att idag har vi en lugn hund. Han skäller inte på allt och alla längre.”

”Det var ett spännande och väldigt givande möte med Christina. Hon kunde verkligen beskriva vad mina katter hade att säga om våran situation.”

”Tack Christina för idag, Fanny sa att det var hennes bästa dag någonsin.”

”Bara ren lycka och en fantastisk känsla av att just du ville besöka oss. Och en kurs hos dig, det blir det!”